Spaans op reis

30 augustus 2018, van 18:30 tot 20:00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Gratis en geheel vrijblijvende proefles 'Spaans op reis' voor mensen die willen ervaren of ze hiervan de smaak te pakken krijgen voor een cursus Spaans.

Met plezier Spaans leren voor je vakantie in Spanje of reis naar Latijns Amerika? Of wil je kennismaken met de Spaanse taal? Kom naar de introductieworkshop Spaans op reis. Deze workshop is gratis en geheel vrijblijvend.

Heb je de smaak te pakken dan kun je je aanmelden voor de cursus Spaans op reis. Dit is een introductiecursus om in korte tijd de basis van de Spaanse taal te leren. De praktische oefeningen zijn vooral gericht op conversatie.

Deze introductieworkshop en de vervolgcursus worden gegeven door Marisol Mestanza Poma van La Casa del Español. Interesse? Bestel een gratis ticket om je aan te melden!

Bestel gratis ticket(s)

KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend zou kunnen zijn? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je nu samen met de bibliotheek jouw kennis delen met anderen.

Meer informatie over KennisMakers