Sonja Barend

30 oktober 2019, van 20:00 tot 22:00

Kosten: € 8,- (biebleden/CJP) / € 10,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Sonja Barend (1940) wordt ook wel de Koningin van de Talkshow genoemd. Ze was meer dan veertig jaar op de televisie te zien.

Beroemd werd haar slotzin na ieder praatprogramma: "Voor straks lekker slapen en morgen gezond weer op." Haar heldere en betrokken manier van interviewen is een voorbeeld en inspiratie voor velen.

In haar indringende memoires Je ziet me nooit meer terug is ze niet langer degene die alleen vragen stelt, maar zoekt ze ook de antwoorden. Vragen die haar al sinds haar jonge jaren achtervolgen over het lot van haar vader en moeder in oorlogstijd. Al zoekende probeert ze inzicht te geven in wat haar gedurende haar hele loopbaan heeft bewogen en de richting van haar televisiewerk heeft bepaald. Daarmee komt Sonja Barend, die voor iedereen al zo vertrouwd was in de huiskamer, nóg dichterbij.

In de Bibliotheek Veldhoven wordt Sonja Barend geïnterviewd door Mark van der Linden, bibliotheekmedewerker/columnist en eigenaar van De Literaire Speelgoedwinkel. Er is gelegenheid tot vragen stellen en na afloop is er boekverkoop en zal Sonja Barend signeren.

Praktische informatie

  • Kaarten zijn verkrijgbaar in de Bibliotheek (+ € 1,- administratiekosten) of online.
  • Bij online kaartverkoop betaal je geen administratiekosten. Je hoeft de kaarten ook niet uit te printen, ze kunnen gescand worden vanaf je smartphone.