Opening Dementheek

21 september 2019, van 13:30 tot 15:00

Kosten: Gratis

Op zaterdag 21 september is het zover! Dan openen we de Dementheek Veldhoven.

De Dementheek is een gastvrije ontmoetingsplek waar mensen met geheugenproblemen, mantelzorgers en alle Veldhovenaren die meer willen weten over dementie welkom zijn met vragen of voor een luisterend oor. Je kunt er deelnemen aan activiteiten en vindt er een actueel en veelzijdig aanbod aan media rondom dit onderwerp.

Programma en aanmelden

Hieronder vind je het programma van de feestelijke opening.
Wil je erbij zijn, meld je dan even aan via dementheek@bibliotheekveldhoven.nl (of klik op onderstaande 'Aanmelden' knop).

13.15 – 13.30 uur
Gastvrij welkom met koffie en thee.

13.30 – 14.30 uur
Openingsactiviteit met bijdragen van schrijfster Marjan Berk (foto) en wethouder Mariënne van Dongen-Lamers van de Gemeente Veldhoven.

Feestelijke opening door schrijfster Marjan Berk.

14.30 – 15.00 uur
Napraten met een drankje en een hapje.

Over Dementheek Veldhoven

In de dementheek werken geschoolde vrijwilligers en professionals met elkaar samen. Zij zetten zich ervoor in dat mensen met geheugenproblemen en hun mantelzorgers zo lang en zo goed mogelijk mee kunnen blijven doen in een dementievriendelijk Veldhoven.

Dementheek Veldhoven is een initiatief van de Bibliotheek Veldhoven en SWOVE en wordt ondersteund door de gemeente Veldhoven, Rotary Club Eindhoven-Welschap, Piet Hoevenaars Sign Industries en de erven Van Uden-Schippers.