Online workshop: Ontdek je talent

19 april 2021, van 12:30 tot 14:30 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis na aanmelding

Veel mensen vinden het lastig om werk te vinden wat écht bij ze past, omdat ze gewoon niet goed weten waar ze moeten beginnen.

Je begint namelijk niet bij het zoeken van een vacature, je begint de zoektocht bij je talenten!
Tijdens de workshop ‘Ontdek je Talent’ neemt loopbaancoach Daniëlle Bax je mee in:

• de vier redenen waarom het niet lukt om je natuurlijke talenten te ontdekken
  • drie elementen die je talent anders maken dan alleen maar ‘iets dat je goed kunt’
  • een eenvoudig model waarmee jij jouw talenten gaat ontdekken.

Want dit is de eerste stap die je mag zetten richting een baan die écht bij je past!

Over Daniëlle

Daniëlle Bax helpt mensen richting een baan die écht bij ze past door eerst in te zoomen op wie ze zijn als persoon. Met een uniek persoonsprofiel kan je dát glasheldere verhaal vormen van wie jij bent en waarom jij dé oplossing bent voor de werkgever. Maar belangrijker nog; door te weten waar jij goed in bent zal je werk vinden waar je energie van krijgt en waar je voldoening uit haalt!

• In verband met de coronarichtlijnen wordt deze workshop online aangeboden.
  • Deelname is gratis na aanmelding.

Online cursussen

Wil je je verder verdiepen in het onderwerp?
Volg dan bijvoorbeeld de online cursus 'Doen waar je blij van wordt' of 'Regisseer je eigen loopbaan'.
De online cursussen zijn gratis te volgen voor Bibliotheekleden!