Loopbaan spreekuren

21 april 2022, van 12:30 tot 14:30 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis

Ben je op zoek naar werk? Wil je meer energie en plezier uit je werk halen? Sta je stil in je ontwikkeling? Of ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan?

Elke eerste vrijdag en derde donderdag van de maand ben je welkom bij de gratis spreekuren. Deze zijn in de Bibliotheek of online, afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen. Je krijgt er persoonlijk advies van ervaren loopbaanprofessionals.

Het spreekuur is van 12.30 tot 14.30 uur en geheel vrijblijvend. Meld je vooraf aan bij de loopbaanadviseur.

Adviseurs

Hieronder vind je meer informatie over de adviseurs, de data waarop ze spreekuur houden en hun contactgegevens om je aan te melden:

Daniëlle Bax

Werken is allang niet meer alleen maar een manier om geld te verdienen. Het is veel meer dan dat! Daniëlle Bax, coach voor persoonlijke en loopbaanontwikkeling, begeleidt je naar een baan die écht bij je past. Krijg inzicht in jezelf en zorg voor bewuste keuzes die leiden naar meer energie, rust en werkgeluk.

Beschikbaar op de volgende donderdagen van 12.30 tot 14.30 uur:
2022: 20 januari | 17 februari | 21 april | 16 juni

Aanmelden bij Daniëlle Bax:
☎     06 48 76 34 83
✉     info@daniellebax.nl
🌐   www.daniellebax.nl

Tosca Goes

Heb jij meer in je mars? Ben je klaar voor je volgende stap? Zin in een nieuwe werkomgeving? Is online/offline netwerken écht (n)iets voor jou? Ben je klaar om gevonden te worden? Tosca neemt graag de tijd om hierover met jou te sparren en te kijken naar de mogelijkheden.

Beschikbaar op de volgende vrijdagen van 12.00 tot 14.00 uur (!):
2022: vr 4 maart | vr 1 april | vr 3 juni | vr 1 juli

Plan zelf je afspraak via Calendly.com/Inspiratos

Contactgegevens Tosca Goes:
☎     06 28 31 82 79
✉     tosca.goes@inspiratos.nl
🌐   www.inspiratos.nl

Carin van Holstein

Carin van Holstein staat voor je klaar om met je te sparren en te spiegelen. Zij helpt je om de regie over je loopbaan (weer) in eigen handen te nemen, zodat je de komende jaren gegarandeerd fluitend naar je werk gaat.

Beschikbaar op de volgende donderdag en vrijdagen van 12.30 tot 14.30 uur:
2022: vr 7 januari | vr 4 februari | do 17 maart | do 19 mei

Aanmelden bij Carin van Holstein:
☎     06 51 32 50 14
✉     carin@klik-hr.nl
🌐   www.klik-hr.nl

Workshops

De loopbaancoaches geven ook in 2022 weer gratis workshops met praktische informatie en tips. Het aanbod wordt binnenkort bekend gemaakt.

Noloc

Alle adviseurs zijn aangesloten bij Noloc, de grootste beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches in Nederland.

Online cursussen

Wil je je verder verdiepen in het onderwerp? Volg dan bijvoorbeeld de online cursus 'Ik wil die baan', 'Regisseer je eigen loopbaan' of 'Solliciteren met lef'. De online cursussen zijn gratis te volgen voor Bibliotheekleden!

De loopbaancoaches (vlnr) Carin van Holstein, Nicole Braakman, Tosca Goes, Annemieke Scharloo en Daniëlle Bax. Foto: Brigit Strijbos.