Loopbaan spreekuren

14 september 2020 t/m 18 september 2020

Kosten: Gratis

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Kom tijdens de Week van de Loopbaan naar één van de spreekuren in de Bibliotheek!

In heel Nederland zetten loopbaanprofessionals en jobcoaches hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 14 t/m 19 september 2020. Ook in de Bibliotheek Veldhoven kun je dan op diverse data en tijdstippen terecht voor een gratis loopbaanspreekuur.

Maak kennis met één van de loopbaanexperts en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraagstuk! Het spreekuur duurt ongeveer 30 minuten en is geheel vrijblijvend. Meld je vooraf aan bij de betreffende coach en geef aan in welk tijdvak jij graag naar het spreekuur wilt komen.

Datum Tijdstip Aanwezig Aanmelden
Maandag 14 september 10.30-16.00 uur Daniëlle Bax Mail of telefonisch
Dinsdag 15 september 10.30-14.00 uur Daniëlle Bax Mail of telefonisch
14.00-16.00 uur Annemieke Scharloo Mail
18.00-20.00 uur Annemieke Scharloo Mail
Woensdag 16 september 10.30-16.00 uur Carin van Holstein/Joyce Waterreus (Werkze!) Mail of telefonisch
Donderdag 17 september 10.30-16.00 uur Carin van Holstein/Joyce Waterreus (Werkze!) Mail of telefonisch
18.00-20.00 uur Carin van Holstein/Joyce Waterreus (Werkze!) Mail of telefonisch
Vrijdag 18 september 10.30-16.00 uur Annemieke Scharloo/Nicole Braakman Mail
18.00-20.00 uur Annemieke Scharloo/Nicole Braakman Mail

Deelnemers

Hieronder vind je meer informatie over de deelnemende loopbaanprofessionals en hun contactgegevens om je aan te melden:

Daniëlle Bax

Werken is allang niet meer alleen maar een manier om geld te verdienen. Het is veel meer dan dat! Daniëlle Bax, coach voor persoonlijke en loopbaanontwikkeling, begeleidt je naar een baan die écht bij je past. Krijg inzicht in jezelf en zorg voor bewuste keuzes die leiden naar meer energie, rust en werkgeluk.

Daniëlle Bax
☎ 06 48 76 34 83
✉ info@daniellebax.nl
www.daniellebax.nl

Annemieke Scharloo

Een (andere) baan vinden is nog niet zo eenvoudig. Waar te beginnen? Annemieke Scharloo doet haar werk als loopbaanadviseur en coach op drijfveren met veel plezier en helpt je graag bij die zoektocht! Elke reis begint met een eerste stap en die stap richting Bibliotheek moet lukken toch? Tot ziens in de bieb dus!

Annemieke Scharloo
✉ info@scharlooadviesencoaching.nl
www.scharlooadviesencoaching.nl

Carin van Holstein en Joyce Waterreus van Werkze!

Tijdens de Week van de Loopbaan zijn Carin van Holstein en Joyce Waterreus van Werkze! in de Bibliotheek aanwezig om met je te sparren en te spiegelen. Zij gaan je helpen zodat je de regie over je loopbaan (weer) in eigen handen neemt en je de komende jaren gegarandeerd fluitend naar je werk gaat.

Werkze!
☎ 040 340 00 38
✉ info@werkze.com
www.werkze.com

Nicole Braakman

Helpen en ondersteunen bij het welzijn van mijn medemens staat bij Nicole Braakman voorop. Als re-integratie adviseur en coach ( o.a. bij PTSS) gaat ze op zoek naar het antwoord op de vraag "waarom doe je wat je doet?". Antwoord hierop biedt uitzicht, keuzemogelijkheden en kracht.

Nicole Braakman
☎ 06 31 37 90 46
✉ info@nicolebraakmancoachingentraining.nl

Over de Week van de Loopbaan

De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend advies in te winnen. Noloc is de grootste beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches in Nederland. Zij willen hiermee aandacht geven aan het belang van leven lang ontwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.