KennisMakers: Schrijfwandelen

18 oktober 2019, van 11:00 tot 12:30

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kennismaking met de cursus Schrijfwandelen door Carolijn van Gorkum.

Hou je van wandelen en schrijven? Dan is de cursus Schrijfwandelen misschien iets voor jou! De cursus wordt begeleid door Carolijn van Gorkum, zij is therapeut en schrijft zelf ook.

Carolijn: "Wandelen brengt rust in je hoofd. De natuur verbindt je hoofd met je hart, want je wordt geraakt door de schoonheid en de stilte.  De natuur geeft inzicht in wat jou bezighoudt en is een inspiratiebron om de woorden te laten stromen."

Tijdens de cursus wandelen deelnemers in verschillende natuurgebieden rondom Veldhoven. De wandeling zelf is ca. 3 km. Aan de hand van een thema met opdrachten volgen deelnemers hun pad, daarna schrijven ze buiten of in een nabijgelegen café.

Schrijfervaring is niet nodig, het gaat om je eigen beleving. De cursus is op vier vrijdagen van 9.30 tot 12.00 uur. Data: 25-10, 22-11, 13-12 en 17-1-2020. Kosten bedragen € 52,- voor de cursus (incl. 1 consumptie). Meer informatie op www.rakeinzichten.nl

Op vrijdag 18 oktober van 11.00 tot 12.30 uur is er in de bieb een vrijblijvende kennismaking met deze cursus door Carolijn. Entree is gratis, wel graag vooraf even aanmelden.

Over KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend zou kunnen zijn? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je nu samen met de Bibliotheek jouw kennis delen met anderen.