KennisMakers: Hoe een sabbatical mijn leven heeft veranderd

25 oktober 2019, van 19:00 tot 20:30

Kosten: Gratis na aanmelding

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wat gebeurt er als je na een lange en intensieve loopbaan alles loslaat, huis en haard verlaat en zonder enig doel naar het Katharenland in Zuid-Frankrijk vertrekt?

Dát beschrijft Jos Arts in zijn boek: Dit gun ik iedereen! Hoe een sabbatical je leven kan veranderen.

Dit avontuur blijkt vooral een innerlijke ontdekkingsreis te zijn waarin Jos zijn bezieling weer terugvindt en als herboren terugkeert naar Nederland, als Jos 2.0. Daar wacht hem een nieuwe uitdaging...

In deze interactieve lezing wil Jos je laten proeven van zijn avontuur. Wat hij allemaal heeft beleefd, ontdekt en geleerd in het magische Katharenland. Tijdens de lezing gaat Jos graag in op vragen en ervaringen van de aanwezigen: Wat roept zijn verhaal bij jou op? Herken je je erin? Sta je zelf wellicht op een kruispunt in je leven? Durf jij ook los te laten en te ‘verliezen’? Durf jij je hart te volgen? 

Na de lezing is er ook de gelegenheid om Jos' boek te kopen (à € 18,50) en te laten signeren.

Entree voor deze avond is gratis, wel even aanmelden. Dat kan via het bestellen van een online ticket.

Over KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend zou kunnen zijn? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je nu samen met de bibliotheek jouw kennis delen met anderen.

Jos' boekentips