KennisMakers: Hoe veer je op?

10 september 2020, van 19:00 tot 20:30

Kosten: Gratis na aanmelding

Veerkracht, daar kun je altijd meer van gebruiken. Met behulp van proefjes en metaforen, geeft orthopedagoog en trainer Henriette Mol, handvatten om je veerkracht te vergroten.

Henriette: "Aan wat jou overkomt, of iemand waar je veel om geeft, kun je weinig veranderen. Hoe je daar mee omgaat, heb je wél in de hand. Daarom deel ik graag ideeën waarmee mensen hun mindset kunnen veranderen. Op een ander denkspoor kunnen komen. Waardoor je je beter voelt. Als je dingen vanuit een andere invalshoek bekijkt, verbetert dat vaak je perspectief. Letterlijk en figuurlijk."

Tijdens deze interactieve lezing rijkt Henriette ideeën aan waarmee je op cruciale momenten je draagkracht en veerkracht kunt vergroten.

Over Henriette

Henriette geeft praktische workshops en trainingen vanuit In Samenspel: academie voor speels en plezierig ontwikkelen. Daarnaast coacht zij kinderen en volwassenen en ze is schrijver van het boek: ‘Hoe veer je op?’. En omdat mantelzorgers vaak extra op de proef gesteld worden, schreef zij het speciaal voor hen.

Praktische informatie

Entree voor deze lezing is gratis, je dient je wel van tevoren aan te melden.

Over KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend zou kunnen zijn? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je nu samen met de Bibliotheek jouw kennis delen met anderen.