KennisMakers: Mind-walk - VOLGEBOEKT

20 februari 2020, van 18:15 tot 20:00

Kosten: Gratis, aanmelden

Tamara Spitters is een enthousiasteling die door beweging Brabanders een stuk vrolijker en positiever maakt! Eén van haar activiteiten is mensen bewust laten wandelen door middel van Mind-walk.

Mind-walk is erop gericht om op een ontspannen manier je hoofd leeg te maken zodat je ruimte creëert voor nieuwe ideeën. Het is een bewezen, effectieve manier om je gehele levensstijl positief te beïnvloeden. Tijdens de wandeling richten we ons op ontspanningsoefeningen, ademhaling, en in contact komen met je lijf. Je gaat je fitter en energieker voelen, zonder intensieve inspanning.

Op 20 februari kun je kennismaken met Mind-walk met als thema 'Kunnen we overleven in de chaos'? Iedere dag worden we overladen met informatie over wat op deze aarde aan de hand is, een hoeveelheid informatie die wij allang niet meer kunnen verwerken. Hoe ga je daarmee om? Welke invloed heb jezelf? Tijdens de Mind-walk leer je wat beweging voor je hierin kan betekenen zowel mentaal als fysiek. Dat is de kracht van bewegen!

Praktische informatie

De bieb is verzamelpunt voor een korte introductie, daarna vertrek je voor de Mind-walk. Deelname is gratis, wel vooraf even aanmelden.

Deze activiteit is volgeboekt, je kunt je niet meer aanmelden.

Over KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend zou kunnen zijn? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je nu samen met de bibliotheek jouw kennis delen met anderen.