KennisMakers: Loopbaanadvies

16 september 2019, van 14:00 tot 17:30

Kosten: Gratis

Tijdens de Week van de Loopbaan (16 t/m 21 september) is loopbaancoach Annemieke Scharloo 2x in de bieb aanwezig voor iedereen met een loopbaanvraag.

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft.

Heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach bij jou in de buurt? Annemieke Scharloo is tijdens de Week van de Loopbaan op maandag 16 september tussen 14.00 en 17.30 uur en op dinsdag 17 september tussen 16.00 en 20.00 uur in de Bibliotheek Veldhoven. Ze geeft vrijblijvend advies en beantwoordt je vragen.

Als je zeker wilt zijn van tijd en ruimte voor je vraag/vragen, is het handig om haar vooraf te contacten, dan kan zij een tijdstip voor je inplannen. Annemieke is via info@scharlooadviesencoaching.nl te bereiken of via whatsapp op 06-51685459.

Over KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend zou kunnen zijn? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je nu samen met de Bibliotheek jouw kennis delen met anderen.