KennisMakers: Omgaan met hoogsensitiviteit - VOLGEBOEKT

25 november 2021, van 19:00 tot 20:30 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis, aanmelden

Deze lezing is volgeboekt, je kunt je wel aanmelden voor een plekje op de wachtlijst of voor de volgende datum waarop deze lezing nogmaals wordt gehouden: donderdag 17 februari.

Hoe ervaren deze mensen de wereld om zich heen en welke invloed heeft het hoogsensitieve brein op het denken, voelen en handelen?
De volgende onderwerpen komen aan bod:

• Introversie en Extraversie
  • Overprikkeling en onderprikkeling
  • Rejection Sensitivity (afwijzingsgevoeligheid)
  • Het ontstaan van het zelfbeeld
  • Stevig staan
  • Zelfzorg en hoogsensitiviteit

Wil je ontdekken wat hoogsensitiviteit inhoudt en hoe je dit voor je kunt laten werken in plaats van tegen je? Dan is deze inspirerende bijeenkomst interessant voor jou!

• Entree is gratis, je dient je wel van tevoren aan te melden.
  • Aanmelden voor de wachtlijst kan via onderstaande knop.
  • Deze lezing vindt ook plaats op donderdag 17 februari 2022
  • Let op, voor toegang tot deze activiteit geldt een coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar.

Over Sandra van der Burgt

Sandra van der Burgt is HSP/HSS-coach en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit.
Ze begeleidt hoogsensitieve personen bij hun persoonlijke ontwikkeling zodat ze leren, in verbinding met zichzelf en de ander, verantwoorde keuzes te maken, waardoor zij zich ontspannen én energiek voelen, zonder zich te laten beheersen door schuldgevoel of angst niet goed genoeg te zijn.
Meer informatie is te vinden op haar website.

Over KennisMakers

Deze activiteit is onderdeel van het project KennisMakers van de Bibliotheek Veldhoven. Heb jij ook een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend kan zijn? Ga dan de uitdaging aan om als KennisMaker in de Bibliotheek anderen te laten delen in jouw kennis.