KennisMakers: Omgaan met hoogsensitiviteit

25 november 2021, van 19:00 tot 20:30 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis, aanmelden

Sandra van der Burgt neemt je mee in de belevingswereld van hoogsensitieve personen.

Hoe ervaren deze mensen de wereld om zich heen en welke invloed heeft het hoogsensitieve brein op het denken, voelen en handelen?
De volgende onderwerpen komen aan bod:

• Introversie en Extraversie
  • Overprikkeling en onderprikkeling
  • Rejection Sensitivity (afwijzingsgevoeligheid)
  • Het ontstaan van het zelfbeeld
  • Stevig staan
  • Zelfzorg en hoogsensitiviteit

Wil je ontdekken wat hoogsensitiviteit inhoudt en hoe je dit voor je kunt laten werken in plaats van tegen je? Dan is deze inspirerende bijeenkomst interessant voor jou!

• Entree is gratis, je dient je wel van tevoren aan te melden.
  • Aanmelden kan via onderstaande knop.

Over Sandra van der Burgt

Sandra van der Burgt is HSP/HSS-coach en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit.
Ze begeleidt hoogsensitieve personen bij hun persoonlijke ontwikkeling zodat ze leren, in verbinding met zichzelf en de ander, verantwoorde keuzes te maken, waardoor zij zich ontspannen én energiek voelen, zonder zich te laten beheersen door schuldgevoel of angst niet goed genoeg te zijn.
Meer informatie is te vinden op haar website.

Over KennisMakers

Deze activiteit is onderdeel van het project KennisMakers van de Bibliotheek Veldhoven. Heb jij ook een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend kan zijn? Ga dan de uitdaging aan om als KennisMaker in de Bibliotheek anderen te laten delen in jouw kennis.