KennisMakers: Hardlopen - beginnen met winnen

13 september 2019, van 19:00 tot 21:15

Kosten: Gratis, aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hoe motiveer je jezelf om te blijven hardlopen? Voedingsdeskundige Brigitte de Laat-Young en gepassioneerde hardlopers Herman Nijholt en Wim van de Griendt weten er alles van.

Ze ontwikkelden een initiatief om meer mensen het plezier van hardlopen te laten ontdekken en vast te houden. Bij deze lezing vertelt ieder van hen zijn eigen verhaal op basis van zijn of haar expertise. Denk hierbij aan voeding, inspiratie, motivatie en mentale weerbaarheid als fundament bij het hardlopen.

Voor wie is de activiteit bedoeld?

Deze activiteit is voor geïnteresseerden die willen beginnen met hardlopen of hardlopers die hun prestaties willen verbeteren. En voor diegenen die het plezier van hardlopen willen vasthouden en antwoord willen op vragen als: "Hoe loop ik een Persoonlijk Record?", "Wat eet ik voor de wedstrijd?" en "Hoe blijf ik gemotiveerd?".

Over de sprekers

  • Wim van de Griendt – Hardlooptrainer en trainer Running Blind ‘s-Hertogenbosch.
  • Brigitte de Laat-Young – BGN Gewichtsconsulent bij B-Young Voedingscoach en buddy Running Blind.
  • Herman Nijholt – Auteur van het boek ‘Beter aan de Start & Sterker Onderweg’ over de mentale aspecten bij het hardlopen. Tevens sponsor Running Blind ‘s-Hertogenbosch.

Aanmelden

Entree is gratis, meld je van tevoren wel even aan. Dit kan via het bestellen van een online ticket. 

Over KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend zou kunnen zijn? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je nu samen met de bibliotheek jouw kennis delen met anderen.