KennisMakers: Help, mijn baby is onrustig!

23 april 2020, van 19:00 tot 20:30

Kosten: Gratis, aanmelden

Maar al te vaak krijgt osteopaat Jill Peeters de vraag: Kun je mij helpen? Mijn baby is onrustig! Soms weten ouders waarom hun baby onrustig is, maar vaak ook niet. Zo’n vraag is niet eenduidig te beantwoorden, want iedere baby is uniek en heeft zijn eigen verhaal.

Als kinderosteopaat gaat Jill Peeters samen met ouders op zoek naar het antwoord. Voordat ik jouw baby ga onderzoeken stel ik eerst enkele belangrijke vragen:

Hoe gaat het nu met baby? Wat is de reden dat je naar de kinderosteopaat komt?
Hoe verliep je zwangerschap en de bevalling?
Hoe gaat het met de voedingen, ontlasting en slaapjes?
Zijn er nog bijzonderheden? Zoals voorkeurshouding, ziekte of medicatie.

Op deze manier komen alle puzzelstukjes bij elkaar en vormen samen een totaal plaatje. Vervolgens ga ik je baby met zachte technieken onderzoeken, waarbij een baby nooit geforceerd wordt. Door subtiel te voelen ‘luister’ ik als het ware met mijn handen naar het lichaam van je baby. Na het onderzoek leg ik aan ouders uit wat ik gevoeld heb en verifieer ik of dat beeld klopt met wat zij hebben.

Wil jij ook weten waarom baby’s onrustig zijn? Kom dan naar deze lezing voor enkele praktische tips.

Over Jill Peeters

Ik ben een enthousiaste doorzetter met een grote passie voor mensen, zowel op het fysieke als psychische vlak. Voorafgaand aan de opleiding osteopathie heb ik een jaar toegepaste psychologie gestudeerd. Na mijn opleiding tot basis-osteopaat heb ik me gespecialiseerd in osteopathie voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen.

Om breed te kunnen blijven kijken heb ik de methode van Frank de Bakker gevolgd. Dit is een combinatie van embryonale principes, osteopathie en reflexologie. De geïntegreerde technieken creëren een balans in het organenstelsel en doen lichamelijke klachten verdwijnen door de onderliggende oorzaken doelgericht aan te pakken.

Meer informatie: https://osteopate.nl 

Praktische informatie

Entree tot deze lezing is gratis, je dient je wel van tevoren even aan te melden.

Over KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend zou kunnen zijn? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je nu samen met de Bibliotheek jouw kennis delen met anderen.