Kinderboekenweek voorstelling: Later als ik groot ben word ik...

13 oktober 2021, van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis

Kok, politieagent, dierenarts... Er zijn zoveel beroepen! Weet jij al wat je later worden wil? Ga mee met Coco en leer verschillende beroepen kennen.

Deze interactieve voorstelling zit vol met originele Letter Belangrijk nummers en is geschikt voor kinderen vanaf 6 tot 9 jaar.

De voorstelling is speciaal gemaakt voor de Kinderboekenweek 2021, die in het teken staat van beroepen. Schuif gezellig aan en doe mee!

• Entree is gratis.
  • Meld je wel vooraf even aan om verzekerd te zijn van een plekje.
  • Bestel net zoveel tickets als het aantal aanwezigen (bijv. 1 kind + 1 volwassene = 2 tickets).

Over Letter Belangrijk

Letter Belangrijk is opgericht door vier vrienden die elkaar leerden kennen tijdens een musicalopleiding in Nijmegen. Met hun educatieve stukken willen ze taalkennis bevorderen en beweging stimuleren.
Ze nodigen alle kinderen uit om mee te doen, zodat het kindertheater interactief wordt.

Kinderboekenweek 2021: Worden wat je wil

De Kinderboekenweek vieren we in de Bibliotheek Veldhoven met leuke activeiten, zoals de Kinderboeken Bingoshow op 6 oktober en de voorstelling 'Later als ik groot ben word ik...' op 13 oktober. Ook kun je in de bieb terecht voor de Kinderboekenweekkrant vol leestips, een mooie kleurplaat en boekenlegger.

Bette Westera schrijft het Kinderboekenweekgeschenk voor de 67ste Kinderboekenweek en Mark Janssen maakt het Prentenboek van de Kinderboekenweek. De Kinderboekenweek 2021 staat in het teken van 'Worden wat je wil' waarbij kinderen alle beroepen kunnen worden die ze willen en alvast kunnen dromen over later.

Het Kinderboekenweekgeschenk wordt cadeau gedaan door de boekwinkel tijdens de Kinderboekenweek (6 t/m 17 oktober) bij aankoop van ten minste € 12,50 aan kinderboeken. Het prentenboek is tijdens de Kinderboekenweek te koop voor € 7,25.