GEANNULEERD Gezondheidsmiddag

26 oktober 2019, van 13:00 tot 15:00

Kosten: Gratis, aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Diverse KennisMakers verzorgen een middag met lezingen en informatie over een gezond leven.

Gezond zijn en gezond blijven is ieders grootste wens, helaas is dat geen vanzelfsprekendheid. Tijdens de Gezondheidsmiddag vertellen drie dames, ieder binnen hun eigen vakgebied, wat een gezonde levensstijl inhoudt en hoe deze bijdraagt aan je (borst)gezondheid.

Bovendien geven ze drie gouden tips waarmee jij thuis direct aan de slag kunt! Je bent van harte welkom. Neem gezellig je vriendin en moeder mee!

Marij over borstgezondheid:
"Wat is thermografisch borstonderzoek en hoe gaat dat in zijn werk? Op 26 oktober kan ik het allemaal laten zien en uitleggen. Ook vertel ik wanneer een borstweefselbehandeling zinvol is."

Baukje over bewustwording:
"We laten ons leven grotendeels door onze emoties bepalen. Dit zorgt voor onbalans in lichaam en geest en die onbalans zorgt voor blokkades op fysiek en/of mentaal vlak. Hoe werkt dit precies en hoe kun je het anders doen?"

Karin over orthomoleculaire therapie:
"Hoe kan ik mijn gezondheid in eigen hand nemen, hoe zorg ik voor de meer dan 100 biljoen cellen in mijn lichaam; wegwijs in het complexe spel tussen genen, omgeving, gedrag en innerlijke houding. En informatie over lab onderzoeken: wat is zinvol en wat kan ik ermee?"

Deze middag wordt georganiseerd door:

Entree is gratis, meld je wel van tevoren even aan. Dit kan via het bestellen van een online ticket.

KennisMakers

Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend zou kunnen zijn? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je nu samen met de bibliotheek jouw kennis delen met anderen.