Feestelijke BoekStart-ochtend met Muis

13 november 2018, van 11:00 tot 12:30

Kosten: Gratis na aanmelding

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hiep hiep hoera, BoekStart bestaat 10 jaar! Daarom nodigen we alle kinderen van 0 tot 4 jaar uit om dit feestje samen met ons in de bieb te vieren met Muis.

Tijdens deze feestelijke ochtend vieren we het 10-jarig bestaan van BoekStart én de opening van de eerste Veldhovense locatie van BoekStart in de kinderopvang.

Alle kinderen van 0 tot 4 jaar en hun (groot)ouders zijn van harte welkom om te komen proosten met een glaasje ranja en krijgen een lekkere traktatie. Daarna is het tijd voor muziek met Muis! In ongeveer 20 minuten leren de kinderen een heus Muislied en maken ze kennis met de verschillende muziekinstrumenten uit de band van Muis. Hierna mogen de kinderen natuurlijk Muis een knuffel geven en op de foto. De voorstelling wordt 2x gegeven.

Het programma:

  • 11.00 uur (vol!): Opening met ranja en iets lekkers (10-15 min.), Muziek maken met Muis (20 min.), op de foto met Muis (10-15 min.).

  • 12.00 uur (nog plek): Muziek maken met Muis (20 min.), op de foto met Muis (10-15 min.).

Aanmelden

De feestelijke BoekStart-ochtend is gratis, toegankelijk, meld je wel even van tevoren aan voor de voorstelling Muziek maken met Muis! Dit kan via het bestellen van een (of meerdere) gratis tickets.

Let op, je kunt je nog aanmelden voor de voorstelling om 12.00 uur. De voorstelling van 11.00 uur zit vol.