DTW: Laat je kleding shinen - GEANNULEERD

25 mei 2019, van 11:00 tot 12:30

Kosten: € 7,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Deze activiteit is geannuleerd.

Door het knippen, plakken en knutselen van een schakelsysteem van elektronica maak je lampjes op je kleding! Leuke en leerzame activiteit in het kader van de Dutch Technology Week (DTW).

Knip een figuurtje uit, plaats de lampjes, plaats de batterij en klaar ben je! Het schakelsysteem is gemaakt van speciale stof die in de wasmachine kan en je kunt hergebruiken. Je kleren gaan er niet van kapot en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Je hoeft helemaal geen verstand van elektronica te hebben om dit te kunnen maken! Het enige wat we gebruiken is een schaar en creativiteit.

Over Nynke

De workshop wordt gegeven door Nynke Wesseling. Nienke over zichzelf: "Ik ben een computernerd uit Best. Ik ben 35 jaar en ik vind het ontzettend leuk om iedereen net zo enthousiast te maken over techniek als ikzelf ben. Zowel kinderen als volwassenen kan ik op een creatieve manier nieuwe technische dingen leren, ik zie jullie graag bij een van de workshops!"

Behalve deze workshop geeft Nynke op woensdag 22 mei ook een Robotrace in de Bibliotheek Veldhoven!

Over Dutch Technology Week

De 8e editie van de Dutch Technology Week (DTW) is van 20 t/m 25 mei 2019. Tijdens deze week worden in heel Nederland wonderlijke en innovatieve technologieverhalen verteld.

Praktische informatie

Deze activiteit is geannuleerd.