Loopbaan workshop: cv schrijven

19 mei 2022, van 10:30 tot 12:30 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis na aanmelding

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hoe maak je een cv? Wat moet er zeker in en wat juist niet? In deze workshop geeft Daniëlle Bax je tips voor het schrijven van een wervend cv, waarmee je écht opvalt.

Iemand met een vacature werpt meestal maar 9 seconden een blik op je cv om daarna te beslissen of hij/zij je sollicitatiebrief leest. Het doel van je cv is dus om snel een goed overzicht te geven van wat jij allemaal in je mars hebt. Er is maar 1 ding wat je wilt: een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek en daarvoor heb je een cv nodig dat werkt.

Maar hoe maak je een cv? Wat moet er in een cv? Of juist niet? In deze workshop geeft Daniëlle je tips voor het schrijven van een wervend cv, waarmee je écht opvalt. Ook is er gelegenheid om je vragen te stellen.

Over Daniëlle Bax

Daniëlle Bax helpt mensen richting een baan die écht bij ze past door eerst in te zoomen op wie ze zijn als persoon. Met een uniek persoonsprofiel kan je dát glasheldere verhaal vormen van wie jij bent en waarom jij dé oplossing bent voor de werkgever. Maar belangrijker nog; door te weten waar jij goed in bent zal je werk vinden waar je energie van krijgt en waar je voldoening uit haalt!

Aanmelden

Deelname is gratis, je dient je wel van tevoren aan te melden. 

Online cursussen

Wil je je verder verdiepen in het onderwerp?
Volg dan bijvoorbeeld de online cursus 'Doen waar je blij van wordt' of 'Regisseer je eigen loopbaan'.
De online cursussen zijn gratis te volgen voor Bibliotheekleden!