Clairy Polak

15 november 2019, van 19:30 tot 21:30

Kosten: € 5,- (biebleden/CJP) / € 7,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Clairy Polak is bekend als journalist en presentator van het tv-programma NOVA. In de bieb wordt ze geïnterviewd over haar autobiografische roman 'Voorbij, voorbij' waarin een echtpaar te maken krijgt met de verwoestende gevolgen van Alzheimer.

Clairy Polak maakte furore als journalist en presentator van televisieprogramma’s als NOVA en Het Filosofisch Kwintet. Als scherpzinnige tv- en radio persoonlijkheid heeft ze het hart veroverd van de Nederlandse kijker en luisteraar en ze staat bekend om haar directe manier van interviewen.

Bijna tien jaar geleden werd haar echtgenoot gediagnosticeerd met alzheimer. Die ingrijpende ervaring gebruikte ze als inspiratie voor Voorbij, voorbij, een autobiografische roman over een echtpaar dat te maken krijgt met de verwoestende gevolgen van deze ziekte.

Clairy wordt geïnterviewd door Paul Sebes, ze zal voorlezen uit haar roman en vragen uit het publiek beantwoorden. Na afloop is er boekverkoop en signeren.

Deze activiteit wordt georganiseerd i.s.m. SWOVE (Stichting Welzijn Ouderen Veldhoven).

Praktische informatie

  • Kaarten zijn verkrijgbaar in de Bibliotheek (+ € 1,- administratiekosten) of online.
  • Bij online kaartverkoop betaal je geen administratiekosten. Je hoeft de kaarten ook niet uit te printen, ze kunnen gescand worden vanaf je smartphone.