Boekpresentatie Simone Middel

3 december 2019, van 19:30 tot 21:00

Kosten: Entree gratis na aanmelding

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Sinds haar puberteit is Simone Middel psychiatrisch patiënt en moet ze leven met de vooroordelen die dit stempel met zich meebrengt. In haar autobiografie 'Hoe het echt was' beschrijft ze wat ze heeft meegemaakt tijdens haar zoektocht naar een normaal leven.

De strijd tegen haar psychische kwetsbaarheid lijkt een eeuwig terugkerend proces, net als de strijd met, en soms tegen, de hulpverlening. Aan de hand van haar verhaal geeft Simone een inkijkje in haar leven en tips en adviezen aan hulpverleners en naasten.

Tijdens de presentatie van haar boek wordt Simone geïnterviewd door Wil van der Laak en zal het eerste exemplaar uitgereikt worden. Vanaf 19.00 uur staat de koffie en thee klaar. Om 19.30 uur begint het officiële gedeelte. Na de boekpresentatie is er gelegenheid om met Simone in gesprek te gaan en om het boek te kopen en te laten signeren.

Aanmelden

  • Entree is gratis, wel even vooraf aanmelden. Dit kan via het bestellen van één of meerdere gratis kaarten.
  • Online bestellen van kaarten voor activiteiten is kosteloos, je hoeft de kaarten ook niet uit te printen, ze kunnen gescand worden vanaf je smartphone. 
  • Bestellen van kaarten aan de balie van de Bibliotheek Veldhoven kost € 1,- administratiekosten per kaartje, zowel bij betaalde als gratis activiteiten.