Boekjes & Babbels online

8 december 2020, van 11:00 tot 12:00

Kosten: Gratis

Schuif elke tweede dinsdag van de maand met je (klein)kind (0-4 jaar) online aan! Luister naar het voorlezen, laat je inspireren door leuke voorleestips en stel je vragen aan een jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau.

Samen muziek maken

Op dinsdag 8 december gaan we muziek maken! Monique van de bieb leest voor uit 'Tsjing Bam Boem' van Frédéric Stehr, een verhaal over samen muziek maken met alles wat je in de keuken kunt vinden. 

Ook de kinderen kunnen met potten, pannen, pannendeksels en houten pollepels deelnemen aan het online voorlezen en samen muziek maken!
Vooraf of achteraf kunnen kinderen ook deze trommel inkleuren.

Praktische informatie

  • Boekjes & Babbels wordt georganiseerd in samenwerking met consultatiebureau Zuidzorg en is bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar en hun (groot)ouders.
  • Entree is gratis, wel vooraf even aanmelden. Dit kan door het bestellen van gratis tickets via onderstaande knop. 
  • Bestel evenveel tickets als het aantal personen dat wil deelnemen, bijv. als je met 1 kind wilt komen bestel je 2 tickets. Zo weten we precies hoeveel personen aanwezig zullen zijn!
  • Na aanmelding ontvang je 1 dag van tevoren de besloten link voor deelname.

BoekStart

Samen een boekje lezen – plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen – versterkt de band met je baby. En kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Vanuit deze gedachte is BoekStart ontstaan: een programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders van boeken laat genieten.