Boekjes & Babbels online

11 augustus 2020, van 11:00 tot 12:00 | Online via Jitsi

Kosten: Gratis na aanmelding

Mis jij ook de maandelijkse bijeenkomsten voor baby's en peuters (0-4 jaar) in de bieb? Dan is er goed nieuws: Boekjes & Babbels is nu ook online te volgen!

Vanaf 14 maart hebben we alle vrolijke Boekjes & Babbels dinsdagochtenden moeten annuleren i.v.m. het coronavirus. Wat missen wij en onze voorleesbeer alle kinderen en hun (groot)ouders! We zagen de meeste deelnemers eerst bijna elke maand en nu helemaal niet meer.

Maar we hebben goed nieuws... Boekjes & Babbels gaat online! Via Jitsi, een besloten platform, gaan we aan de slag met boekjes en liedjes zoals jullie dat gewend zijn. Vanaf juni 2020 gaan we de komende maanden op de 2e dinsdag van de maand online en staat telkens een ander boekje centraal.

Thema: eerste schooldag

Het boek dat op 11 augustus centraal staat, is 'Kiki gaat naar school' van Amy Hest en Jill Barton.

Eendje Kiki krijgt kriebels in haar buik als ze voor het eerst naar school moet. Ze wil niet eten, drinken en treuzelt om weg te gaan. Haar kleine zusje gaat haar samen met hun ouders wegbrengen. En wie zit er bij de school? Gelukkig stelt opa haar gerust. Monique leest voor uit dit sfeervolle prentenboek en zorgt daarna voor een leuke, interactieve activiteit. 

In verband met de vakantieperiode is consultatiebureau Zuidzorg er deze keer niet bij, de volgende keer zijn ze weer van de partij. 

Aanmelden

Wil je meedoen? Meld je dan uiterlijk de dag ervoor om 11.00 uur aan bij Monique door een mail te sturen naar jeugd@bibliotheekveldhoven.nl
Je krijgt dan een mail terug met de link om op de afgesproken datum en tijd mee te kijken en een korte uitleg over Jitsi.

Deelname is gratis!