Boekjes & Babbels: Muziek Fantastique

12 december 2023, van 11:00 tot 12:00 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis na aanmelding

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Leuke én leerzame bijeenkomst kinderen van ca. 1,5 tot 4 jaar met elke maand een ander prentenboek en thema. Deze keer is Elja Smeets van Muziek Fantastique te gast!

De Boekjes & Babbels-ochtend staat op dinsdag 12 december in het teken van muziek. Speciale gast is Elja Smeets van Muziek Fantastique, die een mooi verhaal vertelt en hierbij muziek maakt. De kinderen mogen natuurlijk meedoen en lekker muziek maken!

Praktische informatie

  • Boekjes & Babbels is bedoeld voor kinderen vanaf ca. 1,5 tot 4 jaar en hun (groot)ouders/verzorgers.
  • Voor kinderen van 0 tot 1,5 jaar verzorgt Elja op donderdag 14 december ook een muzikale workshop.
  • Entree is gratis, wel vooraf even aanmelden. Dit kan door het bestellen van gratis tickets via onderstaande knop. 
  • Bestel net zoveel tickets als het aantal personen dat deelneemt (volwassenen + kinderen).

Aanmelden

Over Boekjes & Babbels

Boekjes & Babbels is elke tweede dinsdag van de maand met elke keer een ander prentenboek en thema. Ook een jeugdverpleegkundige van GGD Jeugdgezondheidszorg Consultatiebureau is erbij om alle vragen van ouders te beantwoorden en opvoedkundige informatie en tips te geven.

BoekStart

Samen een boekje lezen – plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen – versterkt de band met je baby. En kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Vanuit deze gedachte is BoekStart ontstaan: een programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders van boeken laat genieten.

Meer informatie

BoekStart voor jou!

BoekStart voor jou! is een interactief magazine met boeken- en voorleestips voor baby's en dreumesen. Met doorklikpagina’s, links naar filmpjes, achtergrondinformatie en interessante websites. De uitgave is bedoeld voor ouders van jonge kinderen en verschijnt viermaal per jaar.

Meer informatie