Aanvraagformulier AfhaalBieb

• Vul dit formulier in om gebruik te maken van de afhaalservice van de Bibliotheek Veldhoven.
  • Deze service is gratis voor leden van de Bibliotheek Veldhoven. Heb je nog geen Bibliotheekpas?
    Vul dan eerst het Lid worden formulier in. Je ontvangt per mail een bevestiging van je aanmelding als lid van de Bibliotheek Veldhoven en meer informatie. Daarna kun je een aanvraag doen voor de AfhaalBieb.
  • Wil je voor meerdere gezinsleden een boekenpakket aanvragen, vul dan per bibliotheekpas een apart formulier in en vermeld telkens de namen van de andere gezinsleden in het opmerkingenveld.
  • Velden met een * zijn verplicht.
GeslachtVerplicht
Gewenste categorie (maximaal 2 aanvinken)Verplicht
LettergrootteVerplicht
  • Na je aanvraag gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag!
  • Het pakket bestaat uit minimaal 1 en maximaal 6 stuks.
  • Breng zelf een tas mee.
  • Kies hieronder het door jou gewenste ophaalmoment.
  • In het opmerkingenveld hieronder kun je specifieke voorkeuren doorgeven zoals favoriete genres of schrijvers.
  • Bij de samenstelling van de pakketten houden we natuurlijk zoveel mogelijk rekening met je voorkeuren, we kunnen echter geen garantie bieden voor specifieke aangevraagde titels of schrijvers.
  • Vermeld in het opmerkingenveld ook de namen van de andere gezinsleden als je de aangevraagde boekenpakketten voor hen tegelijkertijd wilt ophalen.