Nederland Leest

Één boek, duizend gesprekken

Boek 'De wandelaar' cadeau

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In november leest heel Nederland één boek. Bibliotheekleden en -bezoekers krijgen in november het boek ‘De wandelaar’ van Adriaan van Dis cadeau (op=op!).

Schrijfwandeltocht

In het kader van Nederland Leest krijg je in november het boek 'De wandelaar' van Adriaan van Dis cadeau in de Bibliotheek. Naar aanleiding van dit boek organiseert de Bibliotheek Veldhoven een schrijfwandeltocht in samenwerking met Carolijn van Gorkum, schrijfcoach en therapeut.

De schrijfwandeltocht is op vrijdag 12 november van 14.00-15.45 uur, vertrek vanaf de Bibliotheek, afstand ca. 3 kilometer.

Cadeau van de Bibliotheek

De wandelaar van Adriaan van Dis

Een Nederlander in Parijs krijgt bij een brand een hond in zijn schoot geworpen. Een hond die een andere wereld voor hem opent: die van vluchtelingen, illegalen en zwervers. Het verandert Parijs, het verandert de man: hij wil helpen, goed doen. Maar alles...

Bekijk dit boek

Andere titels van Adriaan van Dis

Nederland Leest Junior

Katvis van Tjibbe Veldkamp

In Katvis gaat een jongen voor een vriend over zijn eigen grenzen heen: hij doet dingen die hij helemaal niet durft. Misschien zou dit verhaal ook over jou kunnen gaan of over iemand die je kent. Lees het en oordeel zelf.

Bekijk dit boek

Andere titels van Tjibbe Veldkamp

E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books van Adriaan van Dis

Luisterboeken van Adriaan van Dis

E-books van Tjibbe Veldkamp

Luisterboeken van Tjibbe Veldkamp

Meer lezen over reizen, grenzen verleggen en je wereld vergroten?