Verbonden met Veldhoven

Bertus Borgers. Studio Giftig. De wijkzusters van Oerle. De Amerikaanse schrijver Peter Ferry. Ze delen iets met elkaar: ze hebben een band met Veldhoven. Daarom werkten ze met meer dan 100 anderen mee aan 'Verbonden met Veldhoven'.

Het digitale boek 'Verbonden met Veldhoven' vol verhalen, gedichten en illustraties werd tijdens Cult & Tumult 2015 gepresenteerd in de Bibliotheek Veldhoven. In een talkshow vol vaart lieten presentator Angela Verkuijlen, tafelheer Jack Mikkers, huisband Mr. Moto en hun gasten zien dat Veldhoven sprankelt van het talent. Op vele vlakken!

Verbonden met Veldhoven is een initiatief van de Bibliotheek Veldhoven, met medewerking van de gemeente Veldhoven, Theater de Schalm, Museum 't Oude Slot, Art4U en het Veldhovens Ondernemers Contact (VOC).

Boekcover Verbonden met Veldhoven

Boek kopen

Bij VVV Veldhoven is een papieren versie van dit digitale boek verkrijgbaar. Het gaat om een digitaal gedrukte uitgave in full color. Het boek heeft een gesatineerde kaft en de afmetingen zijn 21 x 21 cm. De verkoopprijs van het boek is € 18,50. De voorraad is beperkt. VVV Veldhoven is gevestigd in de bibliotheek: Meiveld 2, 5501 KA in Veldhoven.

Talkshow

Talkshow Verbonden met Veldhoven

Heeft u de talkshow waarin het boek 'Verbonden met Veldhoven' gepresenteerd werd gemist of wilt u er graag nog een keer van nagenieten? Dat kan! De volledige show is te bekijken via YouTube.

Film

Filmmaker Robin Heemstra maakte voor de boekpresentatie van 'Verbonden met Veldhoven' een zinderende road movie door Veldhoven, waarin de cover van het boek onthuld werd. Bekijk het filmpje hieronder!

Afleveringen in De Ahrenberger

Weekkrant De Ahrenberger publiceert elke maand een verhaal uit het (digitale) boek.

Aflevering 1: Burgemeester Jack Mikkers
Aflevering 2: Conceptontwikkelaar & kunstenaar Harry Verhoeven